Heujmiete concert

In de Heujmiete worden inmiddels al verscheidene jaren rond de kerstperiode Heujmiete concerten gegeven. Het zijn kleinschalige concerten vol warmte en aandacht  voor iedereen. Er is plek voor maximaal 15 personen wat zorgt voor een intieme en persoonlijke setting.

De warme sfeer van de Heujmiete zorgt voor een sfeervol concert. Klanken kunnen de Heujmiete prachtig vullen en kleuren. Het voelen van verbinding met elkaar en de ruimte wordt altijd nagestreefd.

Voor het concert is er ruimte voor koffie en thee en na afloop is er ruimte voor een gesprek onder het genot van een drankje met lekkernijtjes.

Agenda

Aankomende concerten
Voor 2024 wordt binnenkort het programma zichtbaar.

Afgelopen concerten
28 en 29 december 2023
Multimedia performance Stilstaan in de wolken – Mia Kogelman

Enkele reacties:
‘Wauw Mia, hier sta ik nog lang bij stil. Wat een rust straal jij uit en hoe bijzonder in combinatie met het beeld en jouw prachtige muziek. Ik heb genoten!’
‘Mia, we hebben erg genoten- prachtige klanken van je klarinet- mooie stiltes.’
‘Betoverend mooi zoals je speelt. Je bent ook een plaatje om naar te kijken, zoals je alle bewegingen vormgeeft.’

2020
Klassiek huiskamerconcert – Klarinettist Mia Kogelman en cellist Camille Bergsma

15 juli 2019
Klassieke miniconcertjes als onderdeel van de Open Tuinenweekend van Groei & Bloei Afdeling Salland – Klarinettist Mia Kogelman en trompettist Bente Boots

Een reactie:
‘Een prachtige combinatie van cultuur, kunst en muziek!’

28 en 29 december 2019
Klassiek huiskamerconcert –Klarinettist Mia Kogelman en pianist Laura Troost

28 en 29 december 2018
Klassiek huiskamerconcert –Klarinettist Mia Kogelman en pianist Laura Troost

30 september 2018
Klassieke miniconcertjes als onderdeel van de kunstfietsroute georganiseerd door www.cunstenculinair.nl – Klarinettist Mia Kogelman en pianist Laura Troost

De Heujmiete is ook beschikbaar om af te huren om zelf een concert te geven of voor het geven van muziekles! Deze inspiratievolle plek is uitermate geschikt. Deel samen in vreugde en plezier met muziek in de Heujmiete. Hulp nodig? Ik denk graag met je mee over de invulling. Heb je nog een gat in je programma, dan vul ik graag een deel van je concert in.

Muziekles geven in de Heujmiete is eveneens een optie. Voor mij is muziek een zeer belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van kinderen en jongeren. En bij het volwassen worden? Ook dan kent muziek een belangrijke plek. In de Heujmiete is veel mogelijk. Mocht je interesse hebben, laat het me weten via info@heujmiete.nl of via 06-18291938.

Terug