Coaching, creatieve sessies en lezingen / presentaties

Coaching
De Heujmiete op het erf van mindfulness trainer Marion Kogelman-Bloo in Mariënheem wordt primair gebruikt voor coaching en training. De authentieke sfeer en rustgevende kleuren en materialen geven direct een gevoel van ruimte en ontspanning. Huur de Heujmiete voor jouw eigen coachingsgesprekken om met je coachees tot een diepere laag te komen. Bij gebruik van de Heujmiete zijn koffie en thee inbegrepen. Is het goed weer? Maak dan ook gebruik van de buitenruimte. Groen geeft ruimte om te voelen. Ruimte die in coaching van groot belang is.

Creatief
Laat je handen zeggen wat je hart niet uit kan spreken. Creativiteit geeft betekenis en energie aan je leven. Het geeft uitdrukking aan wat er diep in je zit. Ruimte om je gevoel te laten spreken. Huur de Heujmiete en vind een plek waar de inspiratie vrij kan stromen. Een unieke ruimte voor creatieve sessies. Of het nu gaat om een creatieve workshop of een vorm van therapie. In de Heujmiete vind je de privacy om het innerlijk te laten spreken.

Lezingen en presentaties
De Heujmiete is te huur voor lezingen en presentaties. Ieder voelt de ruimte om vanuit eigen perspectief te spreken. In de Heujmiete ervaren je gasten de ruimte om elkaars perspectieven te zien en ervaren.
De kalme sfeer van het groene boerenerf geeft een frisse blik om de ander écht te zien. Wil je jouw programma uitbreiden, dan vul ik dat graag aan met bijvoorbeeld een lezing of presentatie over mindfulness, mindful ouderschap of de weg naar meer compassie.

Terug