Heujmiete concert

Muziek in de Heujmiete komt altijd goed tot z’n recht. Huur de ruimte om een concert te geven of organiseer je muzieklessen op deze inspiratievolle plek. Muziek verbindt, versterkt en geeft de mogelijkheid je gevoel te uiten. Deel samen in vreugde en plezier met muziek in de Heujmiete.

Voor concerten is de Heujmiete uitermate geschikt. Door de hoogte is de akoestiek perfect voor met name klassieke muziek. In de vorm van een kleinschalig huiskamerconcert komen de klanken diep binnen bij het publiek. Praat in de pauze of na het concert rustig na met een drankje en maak verbinding met elkaar. Hulp nodig? Ik denk graag met je mee over de invulling. Heb je nog een gat in je programma, dan vul ik graag een deel van je concert in.

Muziekles geven in de Heujmiete is eveneens een mooie optie. Voor mij is muziek een zeer belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van kinderen en jongeren. En bij het volwassen worden? Ook dan kent muziek een belangrijke plek. Combineer beeld en geluid om een extra dimensie aan de creativiteit toe te voegen. In de Heujmiete is heel veel mogelijk.

Mocht je interesse hebben, laat het me weten via info@heujmiete.nl of via 06-18291938

Terug