Heujmiete voor verhuur

Voor coaching
De Heujmiete wordt primair gebruikt voor coaching en training. De Heujmiete is beschikbaar om te huren voor jouw eigen coachingsgesprekken. De plek en omgeving is uitermate geschikt om met je coaches tot een diepere laag te komen. Bij gebruik van de Heujmiete zijn koffie en thee inbegrepen. Is het goed weer? Maak dan ook gebruik van de buitenruimte. Groen geeft ruimte om te voelen. Ruimte die in coaching van groot belang is.

Voor creativiteit
De Heujmiete is ook te huur voor creatieve sessies. Huur de Heujmiete en vind een plek waar de inspiratie vrij kan stromen. Een unieke ruimte voor creatieve sessies. Of het nu gaat om een creatieve workshop of een vorm van therapie. In de Heujmiete vind je de privacy om het innerlijke te laten spreken.
Laat je handen zeggen wat je hart niet uit kan spreken. Creativiteit geeft betekenis en energie aan je leven. Het geeft uitdrukking aan wat er diep in je zit. Ruimte om je gevoel te laten spreken.

Lezingen en presentaties
De Heujmiete kan ook gehuurd worden voor het geven van lezingen en presentaties. Ieder voelt de ruimte om vanuit eigen perspectief te spreken. In de Heujmiete ervaren je gasten de ruimte om elkaars perspectieven te zien en ervaren.
De kalme sfeer van het groene boerenerf geeft een frisse blik om de ander écht te zien. Wil je jouw programma uitbreiden, dan vul ik dat graag aan met bijvoorbeeld een lezing of presentatie over mindfulness, mindful ouderschap of de weg naar meer compassie. Voor een presentatie kun gebruik gemaakt worden van de aanwezige beamer of televisie.

Netwerken
De Heujmiete is ook te huur voor netwerkgesprekken en -momenten. Verbinden maakt sterk, want samen kom je verder dan alleen.

Naast de Heujmiete bevindt zich een ruime aanbouw. Beide een ultieme plek om in de sfeer van een keukentafelgesprek met elkaar in contact te komen. Leg nieuwe verbindingen bij een kop koffie of thee met wat lekkers aan de grote tafel. Nodig elkaar uit voor een gesprek, ik praat graag mee. Bij mooi weer biedt de grote buitenruimte een verruiming van de locatie. Een verruiming van de verbinding.

“De paperclip staat voor mij symbool voor verbinden. Kom zo met elkaar in verbinding dat het een spinnenweb wordt. Het spinnenweb is sterk’’

Contact
Wil je weten wanneer de Heujmiete beschikbaar is en hoe de ruimte jouw werk kan versterken?
Neem contact op via info@heujmiete.nl of 06-18291938, dan vinden we samen wat werkt voor jou!

Terug